Göteborg thailand thaimassage södermalm

göteborg thailand thaimassage södermalm

Mali Thaimassage har nu funnits här i Sköndal i 5år. Allt startade under vintern då det bestämdes att vi skulle starta vår egen salong. I maj hittade. Förstklassig thaimassage i Stockholm med diplomerade massörer. Utbildade vid Wat Po Thai Traditional Massage School i Bangkok. Vi finns mellan Eriks dalshallen och Södersjukhuset. Gå 8 min från Stockholm Södra eller ta buss 4 (eller. Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage, Syftet med vår sida är att informera om thaimassage, hur det går till, och var , -, Ny recension för Kortedala massage & relax i Göteborg under Huvudkategori. göteborg thailand thaimassage södermalm

Videos

Thaimassage på Södermalm i Stockholm

Göteborg thailand thaimassage södermalm - birka

Varit en FB-follower i många år nu men aldrig skrivit något förrän nu. Priset för massagen skulle vare kr, men givietvis var det värt den lapp som hon fick.

Göteborg thailand thaimassage södermalm - thai massage

Mali Thaimassage KREDITVÄRDIGT FÖRETAG. Liknar "Svensk massage" men lite hårdare. Min personliga favorit är en timme fotmassage, helt underbart! Om vi håller stängt så meddelas detta här. Men hit går jag nog inte igen.

0 thoughts on “Göteborg thailand thaimassage södermalm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *